Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.
Przyrząd kontrolujący temperaturę posiłku np. pieczonego mięsa. Czujnik zakończony szpikulcem umieszczamy wewnątrz potrawy, aby sprawdzić temperaturę w środku. Termosonda może być fabrycznie zamontowana w piekarniku. Włożona ukośnie do potrawy, sama kontroluje stopień upieczenia, piekarnik działa, aż temperatura w środku potrawy nie zostanie osiągnięta.
Przyrząd kontrolujący temperaturę posiłku np. pieczonego mięsa. Czujnik zakończony szpikulcem umieszczamy wewnątrz potrawy, aby sprawdzić temperaturę w środku. Termosonda może być fabrycznie zamontowana w piekarniku. Włożona ukośnie do potrawy, sama kontroluje stopień upieczenia, piekarnik działa, aż temperatura w środku potrawy nie zostanie osiągnięta.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację