Przyrząd kontrolujący temperaturę posiłku np. pieczonego mięsa. Czujnik zakończony szpikulcem umieszczamy wewnątrz potrawy, aby sprawdzić temperaturę w środku. Termosonda może być fabrycznie zamontowana w piekarniku. Włożona ukośnie do potrawy, sama kontroluje stopień upieczenia, piekarnik działa, aż temperatura w środku potrawy nie zostanie osiągnięta.
Przyrząd kontrolujący temperaturę posiłku np. pieczonego mięsa. Czujnik zakończony szpikulcem umieszczamy wewnątrz potrawy, aby sprawdzić temperaturę w środku. Termosonda może być fabrycznie zamontowana w piekarniku. Włożona ukośnie do potrawy, sama kontroluje stopień upieczenia, piekarnik działa, aż temperatura w środku potrawy nie zostanie osiągnięta.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację