Wspaniały smak?Po prostu dodaj parę!Piekarnik Parowy PlusSteamPiekarnik Parowy Combi SteamPołączenie pary i gorącego powietrza sprawia, że potrawy są zawsze idealnie chrupiące z zewnątrz i mają doskonałą, delikatną konsystencję, zachowując do 90% witamin. Działanie pary umożliwia pieczenie i gotowanie bez dodatku tłuszczu, dlatego idealnie sprawdzi się przy wypiekaniu ciast i chleba, z łatwością odgrzeje też potrawy, zachowując ich pełnię smaku.Czyszczenie katalityczneCzyszczenie katalityczneWiemy jak ważna jest dla Ciebie wygoda. Komora piekarnika pokryta powierzchnią katalityczną pochłania i utlenia tłuszcz, co oznacza dużo szybsze i łatwiejsze jego mycie.Velvet ClosingVelvet ClosingGdy gotujesz w pośpiechu i nie masz czasu na ostrożne zamykanie drzwi piekarnika, zrobi to płynnie i cicho system VelvetClosing® zastosowany w tym urządzeniu.Komora XLKomora XLW przypadku tego piekarnika nie ma znaczenia, gdzie umieścisz potrawę. Potrawa będzie zawsze równomiernie upieczona, zwłaszcza jeśli chcesz wykorzystać każdy centymetr przestrzeni.TermosondaTermosondaUmożliwia precyzyjnie kontrolować proces pieczenia mięsa. Wystarczy ustawić pożądaną temperaturę i poczekać na moment, gdy piekarnik sam się wyłączy. Podczas pieczenia mięsa można wybrać ustawienie „lekko”, „średnio” lub „dobrze wypieczone”, a urządzenie zasygnalizuje w odpowiednim czasie, że potrawa jest już gotowa.Duży wentylatorDuży wentylatorDzięki dużemu wentylatorowi z nowym systemem obiegu powietrza potrawy są zawsze doskonale upieczone niezależnie od miejsca w piekarniku.Piekarnik tradycyjny PlusSteam EOA5654AOX: Tradycja w nowoczesnej odsłonieŁatwy w czyszczeniu, prosty w obsłudze piekarnik Plus Steam świetnie sprawdzi się w każdej kuchni. Dzięki funkcji pieczenia z dodatkiem pary, zaskoczysz gości soczystymi pieczeniami i idealnie wilgotnymi ciastami!Poznaj funkcje piekarników parowych:Idealny do:Wypiekania ciast i chlebaIdealny do:Wypiekania ciast i chlebaGrillowanieIdealny do:Wypiekania ciast i chlebaGrillowanieGotowanieSous VideIdealny do:Wypiekania ciast i chlebaGrillowanieGotowaniePiekarnik Parowy PlusSteamPołączenie pary i gorącego powietrza sprawia, że potrawy są zawsze idealnie chrupiące z zewnątrz i mają doskonałą, delikatną konsystencję, zachowując do 90% witamin. Działanie pary umożliwia pieczenie i gotowanie bez dodatku tłuszczu, dlatego idealnie sprawdzi się przy wypiekaniu ciast i chleba, z łatwością odgrzeje też potrawy, zachowując ich pełnię smaku.Velvet ClosingGdy gotujesz w pośpiechu i nie masz czasu na ostrożne zamykanie drzwi piekarnika, zrobi to płynnie i cicho system VelvetClosing® zastosowany w tym urządzeniu.Czyszczenie katalityczneWiemy jak ważna jest dla Ciebie wygoda. Komora piekarnika pokryta powierzchnią katalityczną pochłania i utlenia tłuszcz, co oznacza dużo szybsze i łatwiejsze jego mycie.Komora XLW przypadku tego piekarnika nie ma znaczenia, gdzie umieścisz potrawę. Potrawa będzie zawsze równomiernie upieczona, zwłaszcza jeśli chcesz wykorzystać każdy centymetr przestrzeni. więcej...TermosondaUmożliwia precyzyjnie kontrolować proces pieczenia mięsa. Wystarczy ustawić pożądaną temperaturę i poczekać na moment, gdy piekarnik sam się wyłączy. Podczas pieczenia mięsa można wybrać ustawienie „lekko”, „średnio” lub „dobrze wypieczone”, a urządzenie zasygnalizuje w odpowiednim czasie, że potrawa jest już gotowa. więcej...Duży wentylatorDzięki dużemu wentylatorowi z nowym systemem obiegu powietrza potrawy są zawsze doskonale upieczone niezależnie od miejsca w piekarniku. więcej...Zimne drzwiDzięki zastosowaniu technologii zimnych drzwi temperatura zewnętrznej szyby piekarnika nie przekracza 50°C nawet przy maksymalnym rozgrzaniu piekarnika. Skutecznie zabezpiecza to przed przypadkowymi oparzeniami. więcej...<a></a><a></a>