Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.
Komora niskich temperatur przedłuży przydatność produktów do spożycia.
W komorze utrzymywana jest niższa temperatura niż w pozostałej części lodówki (około 0 stopni).
Komorę niskich temperatur możesz wykorzystać do:
- przechowywania produktów takich jak mięso, wędliny czy sery
- bezpiecznego rozmrażania produktów
- krótkotrwałego przechowywania lodów przed podaniem tak, aby nie były zbyt mocno zmrożone
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację