Jaki piekarnik do zabudowy kupić?

Robert

Urządzanie mieszkania to nie lada wyzwanie, a każdy aspekt musi być dobrze przemyślany. Szczególnie ważną kwestią jest odpowiednia aranżacja kuchni, która uznawana jest za serce każdego domu. Wśród możliwości zagospodarowania przestrzeni pojawia się coraz popularniejsza opcja zabudowy urządzeń. Dzięki niej możliwe jest utrzymanie spójnej estetyki i zaoszczędzenie miejsca. Wśród najczęściej zabudowywanych urządzeń znajdują się piekarniki. Jaki model wybrać? Czy kupno piekarnika do zabudowy to dobry pomysł? Jakie są najważniejsze funkcje, które powinny mieć piekarniki? Zapoznaj się z naszym poradnikiem i poznaj odpowiedź na te i inne pytania!

Piekarniki do zabudowy – specyfika

Piekarnik to jedno z najważniejszych urządzeń gospodarstwa domowego i podstawa dobrze urządzonej kuchni. Szukając odpowiedniego modelu można się jednak pogubić – oferta jest naprawdę szeroka, a producenci dokładają wszelkich starań, aby odpowiedzieć na potrzeby najbardziej wymagających użytkowników. Jeśli chodzi o piekarniki do zabudowy, to te dostępne są w wielu odsłonach – gazowe, elektryczne, elektryczne parowe oraz elektryczne z funkcją mikrofali. Obecnie odchodzi się od gazowych na rzecz bezpieczniejszych, stabilniej pracujących i wydajniejszych urządzeń elektrycznych. 

Czym różnią się piekarniki do zabudowy od tych tradycyjnych, wolnostojących? Przede wszystkim tym, że można je dowolnie wkomponować w każdą kuchenną aranżację. Możesz np. ulokować urządzenie pod kuchennym blatem czy pod płytą indukcyjną, zyskując tym samym dodatkowe miejsce do gotowania. Poza oszczędnością miejsca bezsprzecznym atutem jest fakt, że taki piekarnik będzie dobrze komponował się z każdym wnętrzem. Wystarczy dopasować fronty do stylu kuchni, a możliwości jest całkiem sporo – dostępne są piekarniki do zabudowy nowoczesne, eleganckie, ale też te vintage.

Wybór piekarnika do zabudowy – poznaj najważniejsze technologie

  • Termoobieg – większość piekarników do zabudowy jest wyposażonych w tę niezwykle praktyczną funkcję. Działanie polega na wprawianiu w ruch nagrzanego powietrza, co przekłada się na to, że w każdej części piekarnika panuje taka sama temperatura. Tym samym możliwe jest przygotowywanie potraw w krótszym czasie i w niższej temperaturze niż w urządzeniach bez tej funkcji.
  • Dual Cook – jest to inaczej podwójny termoobieg. Jak sama nazwa wskazuje, pozwala to na przygotowanie potraw na więcej niż jednym poziomie jednocześnie. Zapachy nie mieszają się, a potrawy wychodzą miękkie i soczyste. Tak więc możesz jednocześnie przyrządzić kurczaka i upiec ciasteczka na deser – oszczędzając sporo czasu, ale i energię elektryczną!
  • Automatyczne otwieranie drzwi – nie lubisz, kiedy masz zajęte ręce i nie możesz uporać się z otwarciem piekarnika? Zamiast wołać po pomoc czy obmyślać strategię, jak sobie poradzić – możesz skorzystać z praktycznej funkcji! Drzwi otwierają się automatycznie – wystarczy dotknąć uchwyt (np. dłonią, barkiem czy łokciem!).
  • Funkcja mikrofali – nie masz miejsca na wiele sprzętów w kuchni? A może korzystasz z mikrofalówki sporadycznie, ale czasem by się przydała? W takim razie piekarnik do zabudowy z taką funkcją to strzał w dziesiątkę! Sprzęt ma jedną komorę główną, w której potrawy mogą być przygotowane z wykorzystaniem zarówno technologii mikrofal, jak i wszystkich funkcji, jakie oferuje piekarnik. 
  • Pieczenie wielopoziomowe – w tym wariancie piekarnik skonstruowany jest tak, aby możliwe było pieczenie wielopoziomowe. Wówczas użytkownik może liczyć na oszczędność miejsca, czasu, ale też mniejsze zużycie energii elektrycznej i niższe rachunki za prąd. Podobnie jak w przypadku Dual Cook, możliwe jest pieczenie różnorodnych potraw jednocześnie, bez obaw o przenikanie zapachów. Co ważne, przyrządzanie dań może odbywać się w różnych temperaturach, odpowiednio do danego typu dania.
  • Pieczenie parowe – w ofercie dostępne są piekarniki do zabudowy z funkcją pieczenia i gotowania za pomocą pary. Chcesz przygotowywać lekkie i zdrowie posiłki na parze? Warto wybrać taki sprzęt! Jest on wyposażony w zbiornik na wodę, która po podłączeniu urządzenia do prądu jest podgrzewana. Uzyskana w ten sposób para wodna krąży wewnątrz piekarnika gotuje umieszczone wewnątrz jedzenie, zachowując wszystkie jego wartości i walory smakowe. Dania są soczyste i aromatyczne.
  • Szybki nagrzew – cenisz sobie szybkie i skuteczne gotowanie? Z opcją szybkiego nagrzewania nawet najbardziej zapracowani mogą w kilka chwil przyrządzać ulubione dania. Nie musisz czekać aż piekarnik się nagrzeje – ten jest gotowy do pracy nawet w kilka minut! Idą niespodziewani goście? Włącz piekarnik, przygotuj szybkie ciasto bananowe i włóż je do pieca – lada moment będzie gotowe!
  • Grill – to kolejny sposób na przyrządzenie zdrowych posiłków w krótkim czasie. Podczas obróbki termicznej potrawa jest umieszczana pod źródłem ciepła, wskutek czego wytapia się tłuszcz. W efekcie możemy przyrządzić ulubione dania w ekspresowym tempie z zachowaniem ich walorów smakowych.  Świetnie sprawdzi się do grillowania mięs, ryb, warzyw czy chleba.
  • Rożen – funkcja ta pozwala na przygotowywanie rumianych, idealnie przypieczonych, a nawet i chrupkich potraw. Szczególnie polecana jest do pieczenia kurczaka, ale też np. szynki. Rożen pozwala na równomierne opiekanie ze wszystkich stron, a używać go można razem z funkcją pieczenia górnego i dolnego, termoobiegu, a nawet grilla.
  • Termosonda – to funkcja, która daje możliwość stałego kontrolowania temperatury panującej wewnątrz przyrządzanego dania (np. pieczonego mięsa). Funkcja ta to specjalny wysięgnik, działający na zasadzie termometru. Jeżeli zostanie osiągnięty wymagany próg (np. zgodnie z przepisem), wówczas nastąpi samoczynne wyłączenie się piekarnika, a użytkownik otrzyma powiadomienie poprzez sygnał dźwiękowy.
  • Kamera – obecnie piekarniki do zabudowy z górnej półki posiadają też absolutnie nowatorskie rozwiązanie w postaci zamontowanej kamery. Dzięki niej możesz zdalnie za pomocą Wi-Fi zobaczyć w swoim telefonie, co dzieje się w piekarniku! Oglądasz film i nie chcesz co chwilę zaglądać, czy ciasto jest już rumiane? Z tą funkcją wcale nie musisz! Zajrzyj do aplikacji i sprawdź, czy Twoja potrawa jest już gotowa. Możesz też zdalnie wyłączyć piekarnik, aby danie nieco przestygło, zanim się po nie udasz. Maksimum wygody!

Jaki piekarnik do zabudowy kupić?

  • Pojemność – to bardzo ważny aspekt każdego piekarnika. Oferta jest bardzo rozbieżna. W ofercie znajdziesz zarówno niewielkie modele mieszczące nieco ponad 30 litrów, aż po duże sprzęty, przekraczające nawet pojemność 80 litrów. Jaki piekarnik do zabudowy kupić dla małego gospodarstwa domowego, a jaki do dużego? Najbardziej optymalnym wyborem są urządzenia ok. 50-litrowe, które sprawdzą się zarówno w jednych jak i drugich. Pamiętaj też, by wziąć pod uwagę to, gdzie piekarnik będzie stał – większa pojemność to także większe gabaryty, więc musimy dysponować określoną przestrzenią, by go zmieścić.
  • Materiał wykonania piekarnika – rodzaj użytego do produkcji materiału wpływa na wygląd i funkcjonalność urządzenia. Ważne są nie tylko aspekty wizualne i dopasowanie frontów do aranżacji kuchni, ale i materiały we wnętrzu piekarnika. Najlepiej by w środku był on pokryty gładką powłoką, co zapewni mniejsze przywieranie tłuszczu i zanieczyszczeń, powstałych w czasie pieczenia, a tym samym skuteczniejsze czyszczenie. Szkło jest przyjaznym w pielęgnacji materiałem, więc najczęściej to właśnie szklane drzwiczki znajdują się w urządzeniach. Jeśli chodzi o front, to polecamy wybierać ten ze stali nierdzewnej pokryty dodatkową warstwą antyfingerprint – wówczas nie musimy się martwić o pozostawianie rzucających się w oczy odcisków palców.
  • Rodzaj prowadnic – do niedawna w ofercie piekarników dominowały modele z prowadnicami drabinkowymi, czyli takie, w których blachy mocowane są we wgłębieniach w ściankach wewnętrznych. To jednak mało wygodne i stosunkowo niebezpieczne rozwiązanie, ponieważ utrudnia wysuwanie blach, a na dodatek niszczy powierzchnię ścianek. Nowoczesnym i znacznie lepszym rozwiązaniem są prowadnice teleskopowe, znacząco ułatwiające wysuwanie blach, a w najlepszych piekarnikach do zabudowy spotkamy także mechanizm automatycznie wysuwający blachy od razu przy otwarciu drzwiczek.
  • Klasa energetyczna – dostępne są trzy klasy energetyczne piekarników do zabudowy: A, A++ i A+++. Etykiety energetyczne podają 2 parametry – godzinne zużycie energii w trybie grzałki górnej i dolnej z termoobiegiem i bez termoobiegu (w kWh). Różnice między poszczególnymi klasami nie są drastyczne, ale częsta eksploatacja może przełożyć się na oszczędność i będzie sprzyjać środowisku. Im wyższa klasa, tym lepiej.
  • Funkcje czyszczenia – opcji jest kilka. Jedną z podstawowych, stosowaną w tanich piekarnikach do zabudowy, jest emalia łatwoczyszcząca. To specjalna warstwa lakieru, którą czyści się szybko i sprawnie dedykowanymi środkami. Bardzo skuteczną funkcją jest czyszczenie parowe - to inaczej samoczyszczenie, gdzie para wodna ma za zadanie zmiękczyć zabrudzenia, a my musimy jedynie je zetrzeć. Kolejnym typem jest kataliza. W tej technologii stosuje się szorstkie wkłady instalowane z boków i z tyłu piekarnika, które po nagrzaniu do blisko 500 stopni wypalają brud. Jeszcze inną technologią jest pyroliza. Ta wypala całą komorę pieczenia w ok. 500 stopniach, zostawiając jedynie popiół. Sprzęty z tą opcją zwykle posiadają lepszą izolację, uszczelkę żaroodporną, w drzwiach są cztery szyby, zamiast dwóch lub trzech, a zastosowane materiały są trwalsze – w efekcie możemy liczyć na to, że nasz piekarnik do zabudowy ma naprawdę dobre parametry. 
  • Technologie – więcej o technologiach mogłeś przeczytać powyżej. Jak już wiesz, jest ich całkiem sporo. Te, które naszym zdaniem są absolutnym must have w piekarniku, to termoobieg i szybki nagrzew. Dobrze też sprawdzić, jakie są tryby grzania (np. grzałka góra dół). Pamiętaj także, że im więcej zaawansowanych funkcji, tym większe możliwości przyrządzania dań!
  • Programy – piekarniki są wyposażone w szereg programów, które ułatwiają optymalne ustawień do sposoby przygotowywania dania. Oczywiście programy ściśle wiążą się z technologiami i funkcjami, jakie zostały zastosowane w sprzęcie. Które z nich warto mieć? Tradycyjne pieczenie, gdzie pracują równocześnie grzałki górna i dolna bez systemu mieszania powietrza; grzanie tradycyjne z wentylatorem; termoobieg; rozmrażanie; rożen; pizza; grill.
  • Funkcje kontroli – poza trybami pieczenia, warto też wziąć pod uwagę sposób sterowania urządzeniem. Obecnie prym wiodą systemy elektronicznego sterowania urządzeniem za pomocą specjalnych przycisków i pokręteł, ale producenci wciąż stawiają na nowe rozwiązania i można spotkać także opcję sterowania smartfonem. Wówczas możesz za pomocą swojego urządzenia mobilnego i dedykowanej aplikacji zmienić temperatura, włączyć lub wyłączyć sprzęt lub zmienić program.
  • Funkcje bezpieczeństwa – każe urządzenie powinno gwarantować maksimum bezpieczeństwa podczas użytkowania. Jaki piekarnik do zabudowy kupić, by ten był bezpieczny i komfortowy w użytkowaniu? W ofercie dostępne są liczne zabezpieczenia, a do najpopularniejszych możemy zaliczyć „zimne drzwi”, chłodzenie obudowy, wskaźnik ciepła resztkowego, automatyczne wyłączanie, blokadę drzwi przed otwarciem, blokadę przed przypadkowym uruchomieniem czy zmianą ustawień, a także wyłącznik bezpieczeństwa, ochronę antyprzepięciową i zabezpieczenie przed przegrzaniem. Im więcej opcji, tym lepiej! 

Piekarnik do zabudowy – rekomendowane modele

Zastanawiasz się, jaki piekarnik do zabudowy wybrać? Nasze wskazówki z pewnością ułatwią Ci zadanie. Wychodząc jednak naprzeciw oczekiwaniom Klientów, prezentujemy także zestawienie urządzeń, które cieszą się pozytywnymi rekomendacjami ekspertów i są chętnie wybierane przez użytkowników. Oto piekarniki do zabudowy z różnych półek cenowych, które warto rozważyć urządzając kuchnię i kompletując sprzęt AGD!

Sprzęt niemalże profesjonalny, znajdujący zastosowanie nie tylko w domach, ale i w restauracjach! To piekarnik elektryczny parowy, wyposażony w sterowanie sensoryczne na froncie urządzenia, ale także opcję zdalnego sterowania. Wśród wartych uwagi funkcji są Steamify (gotowanie, duszenie, opiekanie i pieczenie parą), automatyczny czujnik wilgotności (uzyskasz soczyste dania i zachowasz ich wartości odżywcze), CookView (kamera w piekarniku do zdalnego kontrolowania), termosonda, SenseCook (dostosowywanie ustawień piekarnika do wybranej potrawy), czyszczenie parowe AquaClean, termoobieg, szybki nagrzew. Model ten ma dużą pojemność (70l) i posiada liczne zabezpieczenia oraz funkcje usprawniające wygodne korzystanie.

piekarnik elektryczny parowy Electrolux EOA9S31CX SteamPro

To kolejny piekarnik do zabudowy z górnej półki, który spełni oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników! Posiada dwupoziomowe prowadnice i sensorowe sterowanie na froncie piekarnika. Jest bardzo pojemny (74 l) i multifunkcyjny. Dostępnych jest aż 17 funkcji pieczenia (m.in. pieczenie energooszczędne, rozmrażanie czy wyrastanie ciasta). Nie brakuje też programów dedykowanych określonym potrawom – np. Pizza i Wellness (do mięsa, ryb i warzyw dla zachowania ich soczystości i wartości odżywczych). Ponadto sprzęt posiada termoobieg, grill, potrójne przeszklone drzwi, emalię łatwoczyszczącą i 2 blachy w komplecie.

piekarnik elektryczny Franke Crystal Steel CR 913 M XS DCT TFT

Jeśli interesują Cię sprzęty bardzo zaawansowane technologicznie, prezentujemy następny model ze świetnymi parametrami. Tym razem to piekarnik Miele w atrakcyjnym, stalowym wzornictwie. Posiada 7-segmentowy wyświetlacz z chowanymi pokrętłami EasyControl, opcję pyrolitycznego czyszczenia, bardzo dużą pojemność (76 l) i zimny front. Ale to nie wszystkie zalety tego urządzenia! Wśród opcji sprzyjających przyrządzaniu dań, warto wyróżnić termonawiew Eco (wyjątkowo energooszczędne pieczenie), duży grill, termonawiew Plus (do ekspresowego przygotowywania dań – idealna opcja dla zapracowanych!), Intensywny (do przyrządzania dań chrupkich – np. pizzy, quiche czy tart) czy Grill z nawiewem (na zewnątrz chrupkie, w środku soczyste potrawy). Ponadto możliwe jest programowanie czasu zakończenia pieczenia, a w zestawie znajdziemy ruszt do pieczenia.

piekarnik elektryczny Miele H 2760 BP

Bardzo nowoczesny piekarnik do zabudowy, który ma wiele funkcji usprawniających przyrządzanie ulubionych potraw. Wśród wartych uwagi opcji należy wyróżnić szybkie nagrzewanie, coolStart (bez konieczności nagrzewania piekarnika dla mrożonek), gotowanie na parze, cookControlPlus (automatyczne dopasowywanie ustawień piekarnika do rodzaju i wielkości potrawy), termosondę, termoobieg 4D (pozwala swobodnie korzystać z każdego spośród czterech poziomów). Ponadto mamy tutaj funkcję szabasową (ustawienie to utrzymuje temperaturę piekarnika w zakresie od 85° C do 140° C do 72 godzin), a także opcję łatwego czyszczenia sprzętu (ecoClean rozdziela zanieczyszczenia i znacznie redukuje zapachy).

piekarnik elektryczny Siemens HS636GDS2

Piekarnik elektryczny do zabudowy z technologią Gourmet Vapour Cook o pojemności 73 l. Technologia ta zapewnia idealny smak i konsystencję potraw poprzez pieczenie ich za pomocą przegrzanej pary. Intuicyjnie, za pomocą kilku gestów, wybierzesz odpowiednie funkcje i ustawienia, takie jak program pieczenia, temperaturę i czas przyrządzanych potraw. Wbudowana funkcja łączności Wi-Fi pozwala Ci na zdalne monitorowanie piekarnika i sterowanie nim z poziomu aplikacji, a dzięki funkcji Auto Cook otrzymujesz możliwość skorzystania aż z 80 zaprogramowanych przepisów! Załączona termosonda pozwali Ci z łatwością i precyzją kontrolować temperaturę potrawy, z kolei dzięki wygodnym prowadnicom możesz z łatwością, w bezpieczny sposób umieszczać i wyciągać potrawy z pieca.

piekarnik elektryczny Samsung Chef Collection NV73J9770RS

Czas na absolutny bestseller wśród piekarników do zabudowy w ofercie OleOle!. Jest bardzo energooszczędny i niesamowicie funkcjonalny. Komora XXL to aż 75 litrów pojemności i pięć możliwych ustawień półki. Pokrętło 6. Zmysł pomoże Ci łatwo ustawić piekarnik w kilku prostych krokach, a funkcja StarClean to 35-minutowy program czyszczenia w ekologiczny sposób. Za sprawą technologii Ready2Cook nie musisz się martwić kwestią wcześniejszego rozgrzewania, a Cook3 pozwala przygotować nawet trzy różne potrawy w tym samym czasie bez ryzyka zmieszania się aromatów. Z kolei opcja Multifunkcja 16 to wiele trybów gotowania, które zapewniającą doskonałe rezultaty dla różnych przepisów! Wśród programów pieczenia m.in. pizza, chleb czy ciasta.

piekarnik elektryczny Whirlpool AKZM 8420 NB

Pora na piekarnik do zabudowy w bardzo atrakcyjnej cenie, a przy tym od polskiej marki! Za bezpieczeństwo odpowiada potrójna szybka tzw. chłodny front. Chcesz mieć przepis zawsze pod ręką? Amica o to zadbała! Przepisy wyświetlą się na drzwiach urządzenia, więc nie musisz ich szukać w sieci! Użytkownik zyskuje także możliwość pełnego sterowania urządzeniem, dzięki zastosowaniu programatora sensorowego Ts – m.in. opóźniony start, nastawa czasu działania piekarnika oraz wygodny minutnik. Jeśli chodzi o programy pieczenia to jest ich całkiem sporo, np. grill, rozmrażanie, termoobieg, szybki nagrzew czy supergrill. Atutem sprzętu jest emalia łatwoczyszcząca, dzięki której bez trudu wyczyścisz urządzenie nawet po intensywnym pieczeniu!

piekarnik elektryczny Amica EB65212 Fine

Bosch jest kolejnym producentem piekarników do zabudowy, który oferuje bardzo funkcjonalne i nowoczesne rozwiązania. Wśród najistotniejszych warto wyróżnić termoobieg 3D, który zapewnia optymalną dystrybucję ciepła na 3 poziomach równocześnie oraz opcję AutoPilot 40 – użytkownik może korzystać aż z 40 programów automatycznych! Atutem jest także opcja EcoClean Direct – na tylnej ściance ulokowana jest specjalna powłoka, która automatycznie absorbuje tłuszcz i tym samym po pieczeniu pozostawia sprzęt niemal czystym. Inne funkcjonalności to m.in. grill, grzałka dolna, grzałka górna + grzałka dolna, grzanie intensywne, pieczenie w niskiej temperaturze, pizza, podtrzymywanie ciepła, rozmrażanie, termoobieg czy termoobieg łagodny.

piekarnik elektryczny Bosch HBG539EB0

Jaki piekarnik do zabudowy wybrać, gdy masz ograniczony budżet? Ten model jest wart rozważenia! Ma on pojemność 71 litrów, jest sterowany elektronicznie i oferuje wiele atrakcyjnych programów usprawniających pieczenie i gotowanie. Zacznijmy od innowacyjnej funkcji Turn&Cook, która sprawia, że gotowanie jest smaczne i kompletnie bezproblemowe – wybierz spośród ponad 80 smakowitych posiłków, z których każdy będzie gotowy w niespełna godzinę! Z kolei program Static gwarantuje, że ciepło będzie równo rozprowadzane po całym piekarniku, a wszechstronny program Gratinventilate łączy w sobie wygodę grillowania z wydajną wentylacją. Inne opcje to np. rozmrażanie, grill czy termoobieg eco. 

piekarnik elektryczny Indesit IFW 6544 IX.1

Rozważasz zakup piekarnika do zabudowy ze średniej półki cenowej? Poznaj lepiej propozycję marki Beko! To piekarnik parowy Steam Assisted, gdzie pieczenie wspomagane jest parą, co jest gwarancją udanych wypieków, delikatnych, pełnych składników odżywczych warzyw oraz chrupkiego na zewnątrz, a jednocześnie miękkiego w środku mięsa. Najbardziej uporczywe zabrudzenia i tłuste plamy usuniesz z łatwością za sprawą funkcji czyszczenia parowego, z kolei blachy możesz swobodnie myć nawet w zmywarce! Dzięki prowadnicom teleskopowym można bezpiecznie i łatwo wysunąć tacę z gorącym daniem, a intuicyjny wyświetlacz i ergonomiczne pokrętła pozwolą na wygodne zarządzanie piekarnikiem. Jeśli chodzi o funkcje to na uwagę zasługują przede wszystkim grill, rozmrażanie, pieczenie parowe czy termoobieg 3D.

piekarnik elektryczny parowy Beko BIS15300X

Mam nadzieję, że nasz poradnik nieco rozwiał Twoje wątpliwości i już wiesz, jaki piekarnik do zabudowy kupić. Pamiętaj, by przede wszystkim zapoznać się ze specyfikacją urządzenia – sprawdź, jakie ma funkcję i technologie, a następnie upewnij się, że odpowiada na Twoje wszystkie potrzeby. Odwiedź nasz sklep online OleOle!, sprawdź dostępną ofertę i wybierz piekarnik do zabudowy, który posłuży Ci przez lata.



Czy ten artykuł był dla Ciebie przydatny?

Napisz nam, co myślisz

0/2000
Administratorem danych osobowych jest Euro-net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, właściciel marki OleOle, adres: 02-273 Warszawa ul. Muszkieterów 15, @: daneosobowe@oleole.pl, telefon: 812 812 812, (Administrator). W Polityce Prywatności Administrator informuje o celu, okresie i podstawach prawnych przetwarzania danych osobowych, a także o prawach jakie przysługują osobom, których przetwarzane dane osobowe dotyczą, podmiotom którym Administrator może powierzyć do przetwarzania dane osobowe, oraz o zasadach zautomatyzowanego przetwarzania danych osobowych, w tym ich profilowaniu.

Zostaw nam swoją opinię

Przykro nam, że ten artykuł nie spełnił Twoich oczekiwań. Chcemy się dowiedzieć, co możemy poprawić.

Wybierz jedną z opcji: *

Jeśli chcesz, podaj nam więcej szczegółów:

0/2000
Administratorem danych osobowych jest Euro-net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, właściciel marki OleOle, adres: 02-273 Warszawa ul. Muszkieterów 15, @: daneosobowe@oleole.pl, telefon: 812 812 812, (Administrator). W Polityce Prywatności Administrator informuje o celu, okresie i podstawach prawnych przetwarzania danych osobowych, a także o prawach jakie przysługują osobom, których przetwarzane dane osobowe dotyczą, podmiotom którym Administrator może powierzyć do przetwarzania dane osobowe, oraz o zasadach zautomatyzowanego przetwarzania danych osobowych, w tym ich profilowaniu.

Dziękujemy za dodatkowy komentarz!

Zapisaliśmy Twoją wiadomość. Pomoże nam poprawić i ulepszyć treści w serwisie.

Dziękujemy! Zapisaliśmy Twoją opinię

Już zapisaliśmy Twój głos!

Dziękujemy!