Słownik pojęć i terminów

W jaki sposób korzystać ze słownika?
Wybierz literę alfabetu:

Komora zerowa (funkcja dodatkowa lodówki)


Komora zerowa jest specjalną komorą o obniżonej temperaturze, służącą do przechowywania produktów, z krótką datą przydatności do spożycia (np. wędliny, mięso lub ryby) bez konieczności ich zamrażania. Temperatura w komorze zerowej wynosi od 0°C do 2°C.
Czytaj więcej

Komora zerowa jest specjalną komorą o obniżonej temperaturze, służącą do przechowywania produktów, z krótką datą przydatności do spożycia (np. wędliny, mięso lub ryby) bez konieczności ich zamrażania. Temperatura w komorze zerowej wynosi od 0°C do 2°C.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację